AVIA Begravelse

Charlotte Havgaard

Jeg er en moden kvinde med baggrund som sygeplejerske. Igennem mit arbejde har jeg mødt mennesker i alle epoker af livet fra fødsel til død. En erfaring som jeg nu bringer videre i mit virke som bedemand.

At følge mennesker i deres bedste såvel som i deres sværeste stunder skaber et mellemmenneskeligt nærvær, som jeg sætter stor pris på at være en del af. I rollen som bedemand kan jeg tilbyde at være din omsorgsfulde og lyttende samarbejdspartner i afskeden med et nærtstående menneske.

Sammen vil vi skabe den bedste afsked for den afdøde, med respekt for dennes eventuelle ønsker, samt for jer, der er pårørende.

Derfor blev jeg bedemand

Døden er en naturlig følge af livet. Jeg vil gerne hjælpe mennesker med at gøre afskeden med livet og et familiemedlem eller en ven til et smukt punktum for det liv, der er blevet levet på godt og ondt.

Som bedemand er det mit mål, at hjælpe pårørende med at skabe de smukkeste rammer for den svære afsked.

At kunne støtte pårørende gennem sorgen over at have mistet, samt at få skabt et minde om en smuk og værdig afsked med et medmenneske.

Baggrund

Jeg er født og opvokset i en lille landsby i Lejre kommune som hedder Kornerup. Jeg er meget nært knyttet til byen og billederne på denne hjemmeside er taget fra Kornerup kirke.

Jeg er døbt og konfirmeret i kirken og begge mine forældre ligger begravet på kirkegården ved Kornerup kirke - min kirke.

Jeg har taget Bedemandsuddannelsen fra Brancheforeningen Danske Bedemænd, og her kan du se mit eksamensbevis.

Mit mål er at hjælpe pårørende med at skabe

de smukkeste rammer for den svære afsked